Как и каква снимка да изпратя ?

Какви трябва да са вашите снимки?

1. Изпращайте ни снимки, на които децата ви са на фокус или сами - ние не премахваме други хора или предмети от вашите снимки, а само оразмеряваме снимката .
2. Минималният размер на снимките за календари, е 1024/768 px. /ако вашата снимка е с по-ниска резолюция, вероятно тя е препращана през Messenger или е теглена от Facebook - моля, потърсете и ни изпратете ОРИГИНАЛНАТА СНИМКА/.
3. При изпращане на снимки от мобилни телефони, таблети - моля  изберете опцията "оригинално качество".
4. Не изпращайте снимки от Facebook /той разваля качеството им/. И все пак ако решите да ни изпратите, ние не носим отговорност за качеството на отпечатаното изображение.

ВАЖНО !!!

1.Ако вие ни предоставите снимка с лошо качество - разликата при отпечатване е видима. Важно е да знаете, че снимките, които предоставяте за отпечатване не трябва да са от facebook или редактирани с различни програми за снимки, всички те развалят качеството на вашата снимка. На телефона си, вие може да я виждате по един начин, но имайте в предвид, че при отпечатване, снимката се уголемява и съответно пикселизира . Предпочитаме да ни предоставяте снимките без да сте нанасяли корекции върху тях, ние ги изрязваме и позиционираме, както е най-удачно за избрания от вас детски календар.