Начин на доставка

Вашите поръчки може да получите на място във ФОТО БЕЙБИ на адрес Пловдив кв.Тракия Блок 148 или да бъдат доставени чрез куриерска фирма.Доставка до офис на Еконт или Спиди . Цената за доставка до офис на Еконт или Спиди за пратки до 1 кг. е 5,50 лв. Цената  може да варира  в зависимост от стойността на наложения платеж.  При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерските фирми, като тази услуга се заплаща допълнително. 


 

Доставка до адрес в населени места, в които има офис на  Еконт и Спиди. Цената за доставка до домашен адрес за пратки до 1 кг. е около 8,00  лв. Цената може да варира в зависимост от стойността на наложения платеж. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерските фирми, като тази услуга се заплаща допълнително. 

Доставка до адрес за населени места, в които НЯМА офис на Еконт или Спиди. Цената за доставка до домашен адрес за пратки до 1 кг. е  8,50 лв. Цената може да варира  в зависимост от стойността на наложения платеж. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерските фирми, като тази услуга се заплаща допълнително. 

 Уважаеми клиенти, ние не носим отговорност при забавяне на доставките от куриерските фирми! Всички артикули се изработват и изпращат в определения срок, описан в сайта ни. След изпращане на поръчките от наша страна, отговорността се прехвърля върху куриерскатите фирми. Молим,в случай на забавяне, да се обръщате за информация към тях. От наша страна може да изискате само номер на вашата пратка.

Контакти на куриерските фирми, може да потърсите в техните сайтове.