Начин на плащане

 Наложен платеж -плащате при получаване на готовите артикули на куриерските фирми.  При по-големи поръчки, се изисква авансово плащане по банков път, като това предварително се договаря.
По Банков път -при този начин на плащане трябва предварително да преведете дължимата сума на стоките и транспорта към наша банкова сметка.
Пратката се изпраща след получаване на сумата в нашата банкова сметка. Този начин на плащане е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка директно до адреса на получателя и да го изненадате, а това няма как да стане с наложен платеж.
ВРЪЩАНЕ 
Съгласно Закона за защита на потребителя клиентът има право да върне закупената стока в рамките на 14 дни от датата на получаването и при спазени следните условия.
⦁    Фабричният вид на стоката не е нарушен.
⦁    Стоката не e използвана.
⦁    Всички фабрични етикети не са повредени или премахнати.
⦁    Представен е официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.
⦁    Клиентът е длъжен самостоятелно да върне стоката или да заплати разходите по връщането , включително транспортните разходи. 
При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорени и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
КАК СТАВА ВРЪЩАНЕТО?
⦁    Изпращате ни искане за връщане на нашият имейл адрес.
⦁    В рамките на 2 работни дни наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на детайли.
⦁    Връщате стоката на нашия адрес и заплащате транспорните разходи.
⦁    Ние Ви връщаме парите по същия начин, по който сте ги заплатили.
Продукти, изработени по ПОРЪЧКА на клиента (продукти с отпечатана снимка и/или надпис по поръчка) не могат да бъдат върнати или заменени.